Екскурсія до осіннього Ботанічного саду

23 жовтня 2019, 19:10

21 жовтня 2019 року студенти 3 курсу спеціальності «Економіка» зі своїм куратором Мірзоєвою Т.В. відвідали Ботанічний сад НУБіП України.

Ботанічний сад без перебільшення можна назвати "зеленим серцем" університету, істинною прикрасою та унікальним місцем, яке в будь-яку пору року щедро обдаровує відвідувачів своїми казковими красотами. А в розпал осені перше, що привертає увагу та вражає − це, безперечно, різнокольорові барви. І, без перебільшення, осінній Ботанічний сад – це щось особливе. Різноманітні ландшафтні композиції з квітів і кущів, одягнуті в осінні шати, просякнуте пахощами останніх квітів повітря, неймовірне різноманіття осінніх плодів. Останні, до речі, студенти все намагалися спробувати) Наприклад, привернули увагу декоративні яблуні, всипані маленькими яскравими плодами. На деяких уже майже не залишилося листя, замість нього сотні крихітних, розміром із вишню яблучок. 

Не залишилася поза увагою й галявина динозаврів, закладена не так давно в Ботанічному саду. Перебуваючи там поговорили про те, що відомо людству про часи динозаврів, обговорили різні версії їхньої загибелі. І, звичайно ж, не обійшлося без фото сесії, що вийшла захоплюючою й веселою.

Безумовно, наш Ботанічний сад і наші студенти найкращі!

Доцент Мірзоєва Т.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook