Відбулася відкрита лекція доцента Мірзоєвої Т.В.

20 жовтня 2019 року

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на економічному факультеті, 17 жовтня 2019 р. на 6 парі в аудиторії 513 навчального корпусу 10 відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Мірзоєвої Тетяни Володимирівни з дисципліни «Обґрунтування господарських рішень і оцінка ризиків» на тему «Економічна сутність та значення ризиків» для студентів 4 курсу спеціальності «Економіка». 

Студенти уважно прослухали інформацію, що стосувалася характеристики поняття ризик. Зокрема, в рамках лекції студенти отримали інформацію щодо еволюції поняття ризик, його характерних ознак і факторів, які спричиняють його виникнення. Також лектор акцентувала увагу на видовому різноманітті ризиків, детально зупинившись на таких видах як економічні ризики, фінансові та ризики аграрних підприємств в умовах сьогодення.

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії, логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.

Доцент Томашевська О.А.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook