Свято осені на Радунці

24 жовтня 2019, 17:10
м. Київ

 

Озеро Радунка, що знаходиться у Дніпровському районі м. Києва, вкотре підтвердило, що гідно несе власне ім`я, дане у давнину – радувати усіх і кожного. Це чудове місце для вечірньої прогулянки з родиною або усамітнення, побути наодинці з природою. Взимку парк, що знаходиться над озером, вкривається білим килимом, що створює неймовірні пейзажі. Навесні та влітку це місце користується особливою популярністю серед спортсменів. Але найграніше вбрання Радунки – осіннє. Парк немов вкривається золотом, а особливої чарівності додає віддзеркалення у воді. Тому цієї пори він є найбільш відвідуваним.
Нинішнього не по-осіннньому теплого дня ніхто на пожалкував, що завітав на справжнісіньке Свято її величності ОСЕНІ – ані малюки, ані їхні прискіпливі батьки, ані найщасливіші дідусі й бабусі. Для наймолодших непосидючок, «енерджайзерів», улаштувала місцева адміністрація конкурси із солодкими призами. Творчо обдаровані, майбутня та нинішня наша еліта, мали змогу проявити себе у конкурсі малюнків. За допомогою аквагриму, дуже популярного серед різних верств населення, усі охочі перевтілювались на улюблених супергероїв, добрих тваринок, дивакуватих персонажів, чарівних пташок, розповідаючи власну мультяшну історію чи життєву ситуацію.

Можна було випробувати силу духу у міні-дуелях, перевірити фізичну підготовку у лабіринтах мотузкового парку, побувати справжнім лицарем у обладунках, відчути себе справжнім козаком у боях із мішками.

Усі із превеликим задоволенням насолоджувались концертною програмою, у якій взяли участь колективи, що знаходяться у Центрі дитячо-юнацької творчості Дніпровського району м. Києва, учаровувалися демонстрацією вмінь школи бойових мистецтв, смакували святковий куліш, приготований у величезних казанах просто неба. Завершилося свято Осені на Радунці вражаючим вогняним шоу. Емоції переповнювали серця…

Ми ще раз переконалися, що девіз району «Омитий хвилями Дніпра, зігрітий сонячним теплом, під небом щастя і добра Дніпровський наш район» виправдовує себе. Тож запрошуємо Вас на нашої найчарівнішої оселі – озера Радунки, найгостиннішої, найкрасивішої, аби відпочити від важких буденних справ, поєднати серця із природою.

Олена Льовіна,
студентка І курсу спеціальності «Журналістика»

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook