Запрошуємо до участі у конференції «Сучасні підходи забезпечення здоров’я тварин та якості кормів і харчових продуктів»

24 жовтня 2019 року
ЖНАЕУ

Шановні колеги,

запрошуємо Вас подати тези статей (обсягом не більше 3-х сторінок) для
участі у конференції «Сучасні підходи забезпечення здоров’я тварин та
якості кормів і харчових продуктів», яка відбудеться на базі факультету
ветеринарної медицини Житомирського національного агроекологічного
університету 14 листопада 2019 р.
До доповіді запрошуються викладачі та аспіранти*!
По закінченню конференції всім доповідачам будуть виписані сертифікати
учасників!
Кінцевий термін подачі тез доповідей – 1 листопада 2019 року!
Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику «Наукові читання
2020» (орієнтована дата виходу – січень-лютий 2020 р.).
Після закінчення терміну подачі тези прийматися не будуть!
Вартість публікації тез та участі у конференції (незалежно від обсягу поданого матеріалу –
100 грн). На кожну тезу передбачений один екземпляр збірника (попереднє замовлення
другого збірника для співавторів можливе при подачі матеріалів та коштує 50 грн).
Неоплачені тези публікуватися не будуть!
Матеріали подавати в електронному вигляді доц. Фещенко Д. В., особисто або на
електронну адресу [email protected].
Вимоги до матеріалів: формат сторінки А5, поля – з усіх боків 1 см, шрифт – 12 Times New
Roman, інтервал – 1,15. Таблиці та фото в тексті не використовувати.
Файл слід називати за ім’ям першого автора. Кількість співавторів обмежена – 3 особами!
Матеріали, оформлені з порушення вимог публікуватися не будуть.
Приклад оформлення

Порівняльна ефективність схем лікування токсокарозу котів

Петренко В. В., к. вет. н., доцент
Степаненко Т. С., магістрантка

Житомирський національний агроекологічний університет

e-mail:

Актуальність проблеми
Метою роботи
Матеріали і методи досліджень
Результати дослідження
Висновки
*Примітка: студенти магістратури можуть бути співавторами тез! 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook