Профорієнтаційна робота у Сосницькому сільськогосподарському технікумі бухгалтерського обліку

24 жовтня 2019, 12:39
Сосницький сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку має славну історію та авторитет навчального закладу економічного профілю в Чернігівській області. Зараз даний технікум – єдиний заклад вищої освіти вказаного профілю з денною формою навчання в північно-східному регіоні області.
На економічному факультеті НУБіП України навчаються випускники Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, які активно долучаються до профорієнтаційної роботи кафедри статистики та економічного аналізу. Так, 18 жовтня 2019 р. випускниця технікуму, а нині студентка 8 групи 1курсу скороченого терміну навчання за спеціальністю "Облік і оподаткування" Нестерова Крістіна провела профорієнтаційну роботу серед студентів 31 та 36 груп Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку.
 
Крістіна детально розповіла про історію НУБіП України, його передові досягнення та лідерські позиції у рейтингу ВНЗ України. Особливу увагу було приділено перевагам навчання на економічному факультеті. Значний інтерес серед майбутніх абітурієнтів викликала інформація про освітні програми економічного факультету; наявні можливості проходження навчальних стажувань та практики за кордоном; конкурентоспроможність випускників факультету при працевлаштуванні у провідні аграрні компанії, аналітичні та аудиторські фірми, т.д.
 

Багато студентів технікуму проявили зацікавленість у перспективах навчання на економічному факультеті НУБіП України. Будемо чекати наших абітурієнтів на Дні відкритих дверей!

 

 

 

Куць Т.В., к.е.н., доцент

кафедри статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook