Абсолютним переможцем змагань у Китаї на кубок світу зі спортивної радіопеленгації 2019 року стала Олександра Пархоменко аспірантка НУБіП України

21 жовтня 2019, 9:31
м. Гуанджоу, Республіка Китай

     17-21 жовтня 2019 року у місті Гуанчжоу ( Китай) пройшли міжнародні змагання зі спортивної радіопеленгації – відкритий чемпіонат провінції Гуандон та кубок світу зі спортивної радіопеленгації. 6 медалей на цих змаганнях завоювала Олександра Пархоменко, аспірант факультету інформаційних технологій та гуманітарно-педагогічного факультету.  

 

     До участі у кубку світу організатори змагань запрошували сильніших спортсменів світу зі спортивної радіопеленгації за персональним викликом. Такого виклику з України удостоїлись у змаганнях серед жіночої еліта Олександра Пархоменко та група юніорів із Сумщини на чолі з тренером Максимом Редькою. Олександра протягом попередніх 2016-2019 років щороку стає призером чемпіонатів світу і Європи зі спортивної радіопеленгації на найважчих класичних дистанціях, чемпіонкою Європи зі спортивного радіоорієнтування. Усі витрати учасників змагань взяли на себе організатори змагань. 

     Олександра стала абсолютним переможцем цього кубку світу завоювавши на індивідуальних дистанціях 3 золоті і 1 срібну медалі у різних вправах – спринт, радіоорієнтування, класична дистанція на діапазоні 3,5 МГц і діапазоні 144 МГц, та виборола 1 і 2 місця у змаганнях в естафетах. 

     Під час змагань сильніші спортсмени світу проводили майстер класи зі спортивної радіопеленгації для китайських спортсменів. 

 

      Враховуючу високу спортивну майстерність, кваліфікацію викладача-педагога, гарне знання англійської мови, комунікативність нашої спортсменки, після закінчення змагань організатори запросили Олександру залишитись у Китаї на деякий час для проведення майстер-класів, навчання спортивній радіопеленгації, спортивному орієнтуванню, англійській мові китайських дітей - спортсменів міського радіоклубу, який налічує  більше двох тисяч осіб!

 

В’ячеслав Пархоменко,
старший викладач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету,

тренер секції спортивного орієнтування і

спортивної радіопеленгації

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook