Драйв, краса, жарти ‒ «Дебют першокурсника» на гуманітарно-педагогічному факультеті

18 жовтня 2019 року

17 жовтня в актовій залі вчорашні абітурієнти, а сьогодні першокурсники гуманітарно-педагогічного факультету дивували нас своїми вміннями й талантами, змагаючись у двох номінаціях: відеовізитівка, де студенти рекламували свою спеціальність, і творчий виступ. Майбутні журналісти, філологи, соціальні робітники, психологи, міжнародники, педагоги обрали кожен неповторну тему для виступу, що захоплювала своїм сюжетом.

Учасники змагалися у креативності, в умінні показати особливості своєї майбутньої професії. Глядачі теж не залишились осторонь: студенти, які не виступали на сцені, підтримували бурхливими оплесками і команду своєї спеціальності, і команди інших спеціальностей.

На святі панувала дружна та позитивна атмосфера. Першокурсники змогли відразу ж наповнити ендорфіном увесь зал.

Поважне й авторитетне журі у складі: заступник декана з навчально-виховної роботи Ярослав Рудик, завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк, голова профбюро факультету Інна Савицька, голова Студентської організації факультету Костянтин Архипенко та голова медіавідділу Студентської організації факультету Аліна Чирук обговорювали, сперечалися і зрештою визначилися, хто найкращий.

Вболівати за першокурсників прийшли їх наставники академічних груп разом із представниками  колективів випускових кафедр. Серед найактивніших вболівальників були помічені завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сергій Білан, завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації Леся Вікторова, завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник, завідувач кафедри психології Віталій Шмаргун, а колектив кафедри філософії був представлений майже у повному складі. І це не дивно, вони вболівали і наших першокурсників спеціальності «Професійна освіта», наставником яких є старший викладач кафедри філософії Дмитро Чорноморденко, який взяв активну участь у підготовці студентів до цього заходу та надзвичайно емоційно вболівав у залі за своїх вихованців.

Почесне перше місце посіли студенти спеціальності «Соціальна робота», журналісти і міжнародники розділили між собою друге місце, а психологи, філологи та студенти спеціальності «Професійна освіта» ‒ третє. Саме так! Усі переможці! Бо кожен отримав щось для себе: хтось переміг себе, хтось зарядився позитивом, а хтось вирішив і надалі продовжувати займатися художньою творчістю, адже попереду ще і «Пісенні баталії», і «Голосіївська весна», і багато іншого та цікавого.

Щиро дякуємо деканові гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку, заступникам декана, наставникам академічних груп першого курсу, студентській організації факультету, кафедрі культурології і старшокурсникам-кураторам за таку яскраву подію як «Дебют першокурсника». Такий захід допомагає нам, першокурсникам, відчути себе справжньою частиною дружньої сім’ї гуманітарно-педагогічного факультету!

Сєдакова Єлизавета,
студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»
гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook