Григорій Бойко провів робочу зустріч з фахівцями Держпродспоживслужби Козельщинського району

16 жовтня 2019, 10:00

Доцент кафедри фармакології та токсикології Григорій Бойко здійснив робочу поїздку до Козельщинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби України в Полтавській області. Організатором зустрічі з представниками служби ветеринарної медицини району був керівник установи Євгеній Латухін, який нещодавно проходив підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України. Під час зустрічі були презентовано Національний університет біоресурсів і природокористування України і його можливості щодо післядипломної освіти фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ неперервної освіти і туризму. У ході презентації факультету ветеринарної медицини НУБіП України було продемонстровано історію, структуру, характеристику спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

  
Фахівцям районного управління Держпродспоживслужби було прочитано лекцію на тему «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні», в якій були представлені основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років.

Під час дискусії учасники зустрічі відмітили, що НУБіП України і факультет ветеринарної медицини займають перше місце у підготовці лікарів ветеринарної медицини, а такожпідвищенні  їх кваліфікації. Були обговорені проблемні питання функціонування служби ветеринарної медицини і можливість підвищення кваліфікації співробітників управління на базі нашого університету.


Григорій Бойко


 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook