Тиждень правових знань - 2019. День п'ятий: профоорієнтаційна зустріч «Зроби крок до свого успішного майбутнього»

11 жовтня 2019, 20:31

Уже пятий день поспіль на юридичному факультеті відбуваються заходи, приурочені Тижню правових знань в НУБіП України – 2019. Цього разу святкування було перенесено у Генічевську санаторну загальноосвітню школу-інтернат I- III ступенів Херсонської обласної ради. Саме туди 11 жовтня 2019 року завітала старший викладач кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук Олена Попова, що провести з майбутніми випускниками школи профорієнтаційний захід «Зроби крок до свого успішного майбутнього».

Завдяки цьому заходу учні були ознайомлені з інформацією по факультетах та перспективних спеціальностях Національного університету біоресурсів і природокористування, також було наголошено на перевагах та особливостях навчання в університеті.

 

Головну увагу було акцентовано на те, що правильний вибір професії має велике значення і дає можливість одержання освіти в вищому навчальному закладі , адже це зумовлює високу продуктивність праці в майбутньому, моральне задоволення та можливість досягти високого професійного рівня та оптимальних успіхів в трудовій діяльності. І таким фахом може стати для школярів фах правника.

Загалом захід пройшов в активній та дружній атмосфері, діти проявили значну зацікавленість до як поданої інформації, так і особливостей правничої професії.

 

Дякуємо адміністрації школи за надану можливість співпрацювати з учнями навчального закладу в питаннях з профорієнтаційної роботи!

 

Олена Попова,

старший викладач кафедри теорії  та історії

держави і права, кандидат юридичних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook