Патріот НУБіП України

11 жовтня 2019, 19:57
НУБіП України

10 жовтня 2019 р. з нагоди Дня захисника України, яке традиційно святкують 14 жовтня, на стадіоні Національного університету біоресурсів і природокористування України серед студентів І-ІІ курсів університету відбулися військово-спортивні змагання «Патріот НУБіП України». Цього дня українці вшановують пам’ять усіх полеглих воїнів внаслідок російської агресії на Донбасі.

Ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко привітав учасників з наближенням свята, побажав усім успіхів і перемоги, подякував військовій кафедрі, деканатам, ректорату за організацію військово-патріотичних змагань. «Ми хочемо жити мирно, розвиватись і щоб нам ніхто не заважав, звернувся до учасників Станіслав Миколайович. Для цього ми мусимо бути фізично розвинені, мати бойовий характер, бути справжніми фахівцями своєї справи і готуватись до майбутніх випробувань».

  

Кожен факультет представив свою команду. Перед учасниками змагань стояло безліч цікавих завдань, де гравці продемонстрували свої вміння і навички. Вони збирали і розбирали автомат, кидали гранати на влучність, одягали військовий захисний комплект, надавали медичну допомогу, а також штовхали гирі, перетягували канат тощо.


Підтримати учасників змагань зібралося багато студентів, які активно вболівали за команду свого факультету. На стадіоні панувала атмосфера драйву та захвату, яка передавалась через оплески, музику та вигуки вболівальників.

 

Cтудентки І курсу спеціальності «Журналістика»
Шульгіна Аліна, Крольова Аліна
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook