СТУДЕНТИ-ФІЛОЛОГИ НА ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА КАФЕДРІ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ

8 жовтня 2019, 19:52

  8 жовтня студенти-філологи груп Філ-18003б та Філ-18004б побували на Дні відкритих дверей на кафедрі військової підготовки НУБіП України, де дізналися багато цікавого про діяльність кафедри, можливості навчання й отримання офіцерського звання, а також перспективи працевлаштування після завершення навчання.

 

Студентам показали навчальні аудиторії, продемонстрували різні засоби захисту проти радіації, хімічного зараження, для проведення санітарної обробки, а також зразки зброї, міношукачі, засоби радіозв’язку, розповіли про їхнє призначення. Усі присутні мали змогу відвідатитир та наочно побачити, як відбувається підготовка майбутніх офіцерів, а також спробувати себе у стрільбі та побувати у кабіні справжнього танку.
 
 
 
Особливу увагу військові звернулина те, що кафедра готує відповідальних керівників, які готові приймати рішення, ставити завдання та домагатися їхнього виконання. Студенти дізналися, що військова наука – це військове мистецтво, а ділянка, де відбуваються військові дії – це театр бойових дій.
 
 
Студенти та їхні наставники вдячні військовим за цікаву екскурсію та бажають подальшого розвитку кафедрі військової підготовки.
Любов Козуб,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу,
Оксана Захуцька,
доцент кафедри іноземної філологіїі перекладу
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook