Екскурсія до Будинку Уряду України

10 жовтня 2019 року

       30 вересня 2019 р. студенти фінансисти під керівництвом завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М., викладачів Негоди Ю.В. та Скрипник Г.О. відвідали виїзне практичне заняття з дисципліни «Бюджетна система» до Будинку Уряду.

      Пізнавальною була екскурсія по Музею історії урядів України. Експозиція Музею розповіла про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. В ході екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з оригінальними матеріалами, що пов‘язані з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема, документами, нагородами, фотознімками, відтвореним інтер‘єром робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР та з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату.

      В ході екскурсії студенти відвідали галерею портретів керівників урядів України від Володимира Винниченка до представників сучасності. Де мали нагоду дізнатись про найбільш вагомі здобутки для розвитку української державності кожного з очільників виконавчого органу.

      Також побували у залі засідань, де кожен студент мав змогу сісти у крісло члена Кабінету Міністрів України і уявити себе у ролі майбутнього реформатора і політичного діяча України. І на завершення відвідали прес-центр, де зазвичай відбуваються прес-конференції та брифінги урядовців. Екскурсія була пізнавальною і повчальною для майбутніх фінансистів.

Буряк Аліна, 

доцент кафедри фінансів
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook