На факультеті відбувся ярмарок допомоги тваринам

10 жовтня 2019, 13:20

За вікном 21 століття. На думку кожного студента ветеринарного факультету НУБіП, кожна тварина в цьому світі заслуговує на ласку, тепло на турботу з боку людини. Але на превеликий жаль, таких випадків стає все менше і менше. Тварини не заслуговують на жорстоке поводження з ними. Саме тому студентська організація ветеринарного факультету вирішила організувати до Дня захисту тварин благодійний ярмарок, який, між тим, підтримали всі факультети нашого університету.


Третього жовтня у холі 12-го корпусу кожен бажаючий мав змогу пожертвувати кошти на допомогу тваринам, принести корм, ліки, гігієнічні засоби та ще багато чого. На ярмарку можна було придбати різні смаколики, приготовані власноруч небайдужими студентами. Також в цей день ви могли знайти тематичний одяг, який студентська організація ФВМ спеціально розробила до Дня захисту тварин.
В наступний день всі зібрані кошти та гуманітарна допомога були доставлені у притулок «Бест Френдз». В очах братів наших менших виднілася безмежна подяка та надія на людей. Спільними зусиллями ми змогли зібрати безліч ліків різної дії, що нині дуже важливо для підтримки загального стану тваринки. Окрім цього, притулок отримав немало посуду для чотирилапих, шампуні, засоби для обробки від паразитів і, що не мало важливо, близько 50 (!!!) кілограмів корму! Ви лише вдумайтесь, наскільки все таки наші студенти небайдужі до тварин.


Студентська організація завдячує кожному, хто долучився до акції. Всі ми разом робимо цей світ кращим. Тож не будемо забувати, що зміни на планеті починаються з кожного з нас, з маленьких кроків в сторону світлого майбутнього, де всі ми – тварини та люди – будемо жити в мирі та злагоді.

СО ФВМ


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook