Члени гуртка "Агротурист" слухачі семінару "День спадщини малих громад" (5.10.2019)

6 жовтня 2019, 10:51

     Члени гуртка "Агротурис" 5 жовтня 2019 року в рамках 26-го Міжнародного туристичного салону UITM'2019 були активними слухачами семінару "День спадщини малих громад" , присвячений збереженню та розумному використанню ресурсів спадщини в контексті розвитку туристичної сфери країни.

     Завдяки злагодженій роботі команди організаторів Зелені Шляхи України - Greenways Ukraine, Туристична Асоціація Івано-Франківщини/ Regional Tourist Association Мережа ОГС для підтримки громад зі спадщиною вдалося представити кращі кейси з усієї України.

    Члени гуртка "Агротурист" ознайомилися з кращими практиками ревіталізації, інтерпретації, розумного використання місцевої спадщини , надихнулися на реалізацію  цікавих проектів. На семінарі презентували і обговорювали практики, підходи, рішення та можливості спільної діяльності організацій громадського суспільства з малими громадами України у дбайливому збереженні та розумному використанні ресурсів спадщини. Також з великою зацікавленістю слухали та дивились презентації та відеофільми,тому що саме студентам в майбутньому продовжувати цю велику роботу про надбання наших предків, нашу спадщину.
     Всі були щасливі, збагачені побаченим та натхненням пізнавати цікаве і вчитись робити нове.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook