Перший LIVE ефір

9 жовтня 2019, 22:27
НУБіП України

 Поки в більшості університетів розповідають про прямі ефіри, в НУБіП журналісти-першокурсники, вже не вперше мають нагоду спостерігати та безпосередньо брати участь в LiveU включенні в прямий ефір.

  

«Що таке LiveU?!», запитаєте ви. Вже зараз, наші студенти можуть відповісти на це питання без вагань.

Компанія LiveU є піонером і лідером в галузі передачі відео в режимі прямої трансляції на основі протоколу IP, що дозволяє організувати пряму трансляцію відеосигналу з будь-якої точки світу.

 На практичних заняттях з журналістики викладач та медіаексперт Дроздова Лариса відкрила завісу телетаємниці і ми змогли спостерігати на власні очі за командною роботою фахівців телеканалу "ZIK". Свіжі новини, актуальні питання, події в Україні та за кордоном – все це виходить в прямому ефірі 24 години на день. Вже на третьому занятті ми змогли потрапити у прямий ефір. Ви б бачили наші розгублені обличчя, радість,  селфі та дефіле на задньому фоні!!!

 

    

 Відтепер ми вже можемо "похизуватися", що з нами в ефірі були такі ведучі як: Олексій Бурлаков, Наталка Лятуринська, Анастасія Дайнод, Вадим Герасимович.

Всі студенти-журналісти, отримали неабиякі враження після роботи наживо. Наразі ми  готуємося та з нетерпінням чекаємо нових ефірів.

 

 Ярослав Коршок,
студент 1 курсу спеціальності «Журналістика» 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook