Спеціалізована виставка як ланка підготовки висококваліфікованого фахівця

1 жовтня 2019 року

 Сьогодні перед вищою освітою стоїть завдання створити умови для підготовки інноваційно орієнтованих фахівців, які здатні забезпечити у перспективі прискорений розвиток високотехнологічних галузей.

Сучасні студенти - це споживачі, які можуть отримати доступ до знань з будь-якого місця і однією з ланок є відвідування ними спеціалізованих виставок, бо підготовка висококваліфікованого фахівця не можлива без постійного зв’язку з виробництвом.

Так студенти групи Л-31 відвідали Міжнародну виставку обладнання деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH-2019. Неабиякі враження на екскурсантів справив широкий спектр обладнання та інструментів для первинної обробки деревини, камери для її сушіння, обладнання для виробництва столярних виробів, шпону, клеєного брусу та щита. Майбутні лісівники мали змогу поспілкуватись з професіоналами з багаторічним досвідом, які розповіли про обладнання з переробки відходів, проектами та технологічними схемами обладнання в галузі лісового господарства. Таке спілкування дало можливість студентам зрозуміти специфіку своєї майбутньої професійної діяльності.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook