Вибір майбутньої професії — це вибір життя

7 жовтня 2019 року

          Освіта – вагомий  фактор розвитку суспільства. Система освіти покликана допомогти молодій людині визначити власне місце у житті, яке відповідатиме її характеру та здібностям. Вибір професії – важливий крок для кожного, який визначає майбутнє. Головне – знайти професію до душі та вибрати заклад вищої освіти, який не тільки гарантує одержання диплома, але й дає фахові знання, вміння та професійні навички.

Щоб допомогти старшокласникам з вибором університету, який  сприяв би їхній реалізації у суспільстві – к.е.н., старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна провела бесіду з учнями10 – 11 класів, Ліцею № 303, м. Києва.
 
 
Під час зустрічі ліцеїстам було надано інформацію про правила вступу до Національного університету біоресурсів і природористування України та переваги навчання студентів на факультеті аграрного менеджменту, а також роздано інформаційні матеріали. Драмарецька Кристина Павлівна розповіла про історію та сучасну діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського.
 
 
Варто зазначити, що учні з великою цікавістю віднеслися до презентації факультету аграрного менеджменту. Оскільки, навчаються в Ліцеї природничого профілю і більшість з них планують здобувати вищу освіту в даному напрямку. Старшокласники долучилися до активного діалогу, задавали питання, які турбують їх нині як майбутніх абітурієнтів. Серед них були питання про вартість навчання на факультеті і наявність бюджетних місць; про посади, які можуть займати студенти після закінчення університету, про студентське життя та дозвілля тощо. На свої питання учні отримали змістовні відповіді. До того ж ліцеїстам залишили контакти для отримання додаткової інформації.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook