Студент магістратури факультету землевпорядкування зайняв І місце по жиму лежачи у змаганнях «Кубок Столиці» Ukrainian Powerlifting Committee

21 вересня 2019 року
м. Миронівка
31 серпня 2019 року Ніщімний Максим прийняв участь у змаганнях «Кубок Столиці» UPC - UkrainianPowerliftingCommittee, які проходили у м. Києві з окремих вправ пауерліфтингу та жимового двоборства, де зайняв І місце по жиму лежачи в віковій категорії Junior (20-23) та виконав норматив Кандидата майстра спорту. Даний захід здійснювався під керівництвом Комітету Пауерліфтингу України.
     Однак, на досягнутому Максим не зупинився та вирішив прийняти участь у наступних змаганнях Кубок Мирона UPC-UkrainianPowerliftingCommittee з жиму лежачи, тяги, двоборства, підйому штанги на біцепс та експерементального жиму, які проходили у м. Миронівка, Київської області, 21 вересня 2019 року. Даний захід вразив своєю кількістю спортсменів та їх віковою категорією. Цього разу Максим виборов:
-                 ІІІ місце в віковій категорії Open(24-39) та в ваговій категорії до 100 кг;
-                 ІІ місце в віковій категорії Junior (20-23) та в ваговій категорії до 100 кг.
 
   Крім того, покоривши штангу вагою 162,5 кг в жимі лежачи виконав норматив Майстра спорту.
Поспілкувавшись з Максимом, ми дізнались багато чого про його особисте життя, плани на майбутнє і шлях, який він пройшов аби досягнути рівня Майстра спорту.
- Максим, як давно ти займаєшся спортом? З чого все почалося?
Спортом я почав займатися ще з 12 років, як тільки в моєму місті побудувався льодовий каток та відкрилася секція хокею. Від того часу і до 2012 року активно займався хокеєм, грав за ДЮСШ «Крижинка» та в ЛХЛ за ХК «Саливонки», але за станом здоров’я та у зв’язку зі вступом в Боярський коледж екології і природних ресурсів закінчив займатись хокеєм. Після того почав активно займатись у спортзалі.
-                           - Чи тяжко було виконувати норматив майстра спорту та які емоції тебе переповнювали?
  Емоції мене просто неймовірно переповнювали на словах, вам цю атмосферу, «кураж» на змаганнях просто не передати, можу тільки запропонувати відвідати наступні змагання разом.
   Їхавши на змагання я і не сподівався покорити штангу більше 160 кг, але завдяки підтримці та «заряду» від друзів штанга вагою 162,5 кг таки підкорилася. Розумію, що різниця між 160 кг та 162,5 кг не велика лише 2,5 кг, але коли ці кілограми на штанзі яка лежить в тебе на грудях і тобі потрібно її підняти то саме ці 2,5 кг добре відчутно.
-                         - Чи підтримували тебе батьки в твоїх починаннях?
  Про перші свої змагання від батьків я приховував, готував сюрприз. Батьки змалечку заохочували мене займатися спортом. Підтримували мене, коли займався в залі близько 12 годин в тиждень. Нарешті виступив і отримав звання Кандидата в майстри спорту.
-          - Які плани на майбутнє по фаху та у спорті? Чому обрав для себе спеціальність «Геодезія та землеустрій»?
Ще в 8 класі, я вже знав що піду вчитися в БКЕіПР ВП НУБіП за спеціальністю «Землевпорядкування» Це було моє власне виважене рішенням. Цьому посприяло спілкування з другом сім’ї, який працює у сфері землеустрою. Він зміг мене зацікавити та переконати у виборі професії, за що я дуже вдячний.
По спорту планую не зупинятись, а йти вперед. Покоряти нові ваги та приймати участь у ряді наступних змагань.
Наостанок, хочемо побажати Максимові успіхів в житті, навчанні і нових перемог!
 
Розмову вела доцент кафедри землевпорядного проектування 
Людмила Гунько
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook