Засідання кафедри романо-германських мов і перекладу

9 вересня 2019, 22:46

  09. 09. 2019 відбулося  перше засідання кафедри романо-германських мов і перекладу за головуванням доктора філологічних наук, професора Кравченко Н. К. На засіданні розглядалась низка питань.

Першим питанням в порядку денному засідання стала організація роботи на початок 2019-2020 н. р.. Завідувач кафедри Кравченко Наталія Кимівна привітала усіх присутніх з початком нового навчального року та побажала мужності, терпіння і наснаги у роботі. Також завідувач кафедри зосередила увагу на вступній кампанії 2019 р., та наголосила на необхідності інтенсифікації профорієнтаційної роботи.
 
 
 
Наступним пунктом у порядку денному стало обговорення необхідності підтвердження викладачами володіння іноземною до рівня В2 за Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти. Завідувач кафедри проф. Кравченко Н. К., проінформувала усіх присутніх про шляхи підтвердження володіння іноземною мовою на гуманітарно-педагогічному факультеті, а також про переваги, які дає цей сертифікат.
            Не оминули також питання створення електронних навчальних курсів, які сьогодні є необхідними в рамках європейської інтеграції країн
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook