Нагороди до свята: в університеті вшанували кращих

30 серпня 2019 року
м. Київ
Традиційно перед святкуванням Дня знань в університеті вшановують кращих викладачів і співробітників. Не став винятком і цей рік: колег відзначили на парламентському, міністерському, міському і, безумовно, університетському рівнях.
Кращих викладачів і співробітників вшанували за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих фахівців, плідну науково-педагогічну діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм. Відзначали учасників дійства грамотами Верховної Ради України, нагрудними знаками «За наукові та освітні досягнення», зокрема, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Квашу, знаками «Відмінник освіти», почесними грамотами та подяками Міністерство освіти і науки України, подяками Київського міського голови, почесними грамотами Голосіївської райдержадміністрації. 
Університет теж вшанував працівників, які зробили великий внесок у його розвиток почесним званням «Заслужений професор НУБіП», «Заслужений науково-педагогічний працівник НУБіП», «Заслужений науковий працівник НУБіП», «Заслужений педагогічний працівник НУБіП», «Заслужений працівник НУБіП» та почесними грамотами університету та подяками.
Методист нашого коледжу Людмила Балдич була нагороджена почесним званням «Заслуженого педагогічного працівника НУБіП».
Вітаємо Людмилу Володимирівну і бажаємо успіхів у підготовці висококваліфікованих фахівців, натхнення у педагогічній діяльності!
Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook