МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ У ВАРНЕНСЬКОМУ ВІЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМ. ЧОРНОРИЗЦЯ ХРАБРА (БОЛГАРІЯ)

29 вересня 2019 року
«Треба самому багато знати, щоб навчати інших»
В.Короленко
 
     Навчальні програми стажування за кордоном розкривають перед педагогічними працівниками великі можливості.
Вивчаючи досвід передових країн педагогічні працівники підвищують рівень знань, опановують новітні унікальні методики, набувають досвіду викладацької діяльності, отримують інформаційний обмін із зарубіжними колегами та розширюють наукові контакти.

       У період з 15 по 23 вересня викладачі Ніжинського агротехнічного коледжу, канд. техн. Наук Любов Дяченко та канд. пед. наук Ольга Орел на запрошення Варненського вільного університету ім. Чорноризця Храбра (Болгарія) прийняли участь у Міжнародному науково-практичному форумі «Інновації в науці: виклики сучасності» та успішно пройшли програму міжнародного стажування за обраним профілем.

        Закордонне наукове стажування в Університеті дозволило ознайомитися із досвідом колег, побачити і порівняти студентське середовище, отримати цінний досвід, накреслити перспективи подальшої співпраці.

     Після відкриття форуму та вітальних промов організаторів заходу відбулася презентація проектів діяльності партнерських ЗВО з України, Грузії та Хорватії.

        В ході проведення заходу відбулися семінари, тренінги, майстер-класи, навчальні дискусії, дискусії-діалоги, панельні дискусії для учасників форуму.

        Результатом тривалої роботи 180 годин (це 6 кредитів), з яких 60 годин очного навчання та 120 годин дистанційного навчання стало успішне проходження міжнародного стажування, що підтверджує отриманий від болгарського вишу Сертифікат відповідного зразка.
Любов Дяченко, голова циклової комісії з транспортних технологій
Ольга Орел, викладач циклової комісії з комп’ютерної інженерії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook