ПРАКТИЧНО-ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ТОВ «НІЖИН АГРО»

26 вересня 2019 року
       Студентам завжди цікавіше, коли пари проходять поза аудиторією. 25 вересня студенти групи МН181 спеціальності «Агроінженерія» у супроводі класного керівника Петра Дейкуна та викладача дисципліни «Екологія» Ірини Савченко відвідали ТОВ «НІЖИН АГРО». В офісі товариства й відбулося безпосередньо знайомство з ТОВ «НІЖИН АГРО», яке працює в системі холдингу «ЛАТАГРО» групи компаній АГРОПРОСПЕРІС. 

       Директор з управління персоналом АГРОПРОСПЕРІС Людмила Горова, генеральний директор холдингу «ЛАТАГРО» Василь Саган та генеральний директор ТОВ «НІЖИН АГРО» Іван Кобижча по черзі презентували діяльність даної структури, як одного з найпотужніших гравців аграрного ринку. Спілкуючись зі студентами, вони також зазначали, що сьогодні сільськогосподарське виробництво потребує молодих, грамотних, енергійних та ініціативних фахівців і висловили сподівання, що саме такими і мають стати в майбутньому ці молоді люди, що зараз здобувають знання в агротехнічному коледжі, навчаючись за спеціальністю Агроінженерія. Тож, від їхньої наполегливості в навчанні, від їхнього сумління й залежить, чи зможуть вони  в недалекій перспективі знайти себе втакій нелегкій, але цікавій професії «технік-механік».

       Ознайомилися вихованці навчального закладу і з роботою централізованого диспетчерського центру, який цілодобово координує в системі онлайн  роботу сільськогосподарської техніки та автомобілів восьми агропідприємств групи компаній АГРОПРОСПЕРІС. Неабияку цікавість викликало і знайомство з новітніми технологіями землеробства, що понад десять років компанія успішно застосовує на Ніжинщині для вирощування сільськогосподарських культур, застосовуючи техніку новітнього зразка. Побачили студенти на власні очі, і те, як вона працює в полі, де саме триває збирання врожаю пізніх культур, і, навіть, мали можливість проїхатися поруч із механізаторами в кабінах потужних тракторів і комбайнів. До речі, провів екскурсію технічним парком головний інженер ТОВ «НІЖИН АГРО» Юрій Кацалап, у недалекому минулому – випускник нашого коледжу.  

       Під час екскурсії студенти отримали окрім позитивних емоцій та вражень, ще і неабиякий  практичний досвід. В подальшому сподіваємось  на співпрацю з ТОВ «НІЖИН АГРО» у напрямку навчально-практичної діяльності для наших студентів.

       Дякуємо генеральному директору холдингу «ЛАТАГРО» Василю Сагану, генеральному директору ТОВ «НІЖИН АГРО» Івану Кобижчі, директору з управління персоналом АГРОПРОСПЕРІС Людмилі Горовій, головному інженеру ТОВ «НІЖИН АГРО» Юрію Кацалапу за змістовну та цікаву екскурсію, менеджеру із соціальних питань ТОВ «НІЖИН АГРО» Валентині Мірошник , а також Світлані Саган за змістовні та динамічні фотографії.
 
Ірина Савченко,
викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін
Петро Дейкун, класний керівник групи МН181

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook