МУЗИКА І ПОЕЗІЯ «НА ПЕРЕХРЕСТІ СОВІСТІ І ЧЕСТІ»

27 вересня 2019 року
НУБіП

Теплої осінньої днини наприкінці робочого тижня синя конференц-зала навчального корпусу № 3 зібрала шанувальників  поетичного слова на презентацію вже сьомої збірки віршівстаршого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота«На перехресті совісті і честі». «До збіркиувійшливірші про пориваннядуші, яківчатьлюбити та розуміти людей, природу, життя. У кожному з них є щось, щозмушуєзадуматись і подивитись на світіншимиочима. Можливо, почитавши ці рядки, у когосьзміняться погляди, хтосьзрозумієщосьважливе для нього. І тодісвіт стане добрішим », - так охорактеризував збірку сам автор.

                До проведення презентації активно залучилася кафедра культурології: відкрила творчу імпрезу завідувач кафедри Ірина Майданюк, а пісні на вірші Олега Григоровича виконали учні професора кафедри культурології, керівника студії академічного, естрадного і джазового співу народної артистки України Наталії Шелепницької Валентин Жуль та Аліна Васюченко.

                 На вечорі вітали автора співачка, авторка телепередачі «Україна без кордонів» Галина Ілєва та багато колег з університету – проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, декан економічного факультету Анатолій Діброва, головний лікарВ’ячеслав Крупка, професор  Станіслав Рудик, доцент  Володимир Гречкосій,  декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайловичта інші шанувальники його таланту.

У кінці творчої зустрічі поціновувачів поезії Олега Криворота чекав сюрприз: автор збірки виконав фінальну пісню. Весь вечір у заліпанувала тепла і творча атмосфера, частинкуякої у виглядізбірки «На перехрестісовісті і честі» з автографом кожензмігвзяти з собою.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook