БАРСЕЛОНА ВІТАЛА МИСТЕЦЬКУ СТУДІЮ «7 СХОДИНОК»

24 вересня 2019 року
м.Барселона

Заграла скрипка весело, бентежно,
 
Мелодія чудова лине ввись.
 
Смичок торкає струни обережно,
 До
серця дивні звуки полились.
 
Співає скрипка, весело сміється
 І все
довкола зразу ожива.
 
Заплаче враз, луною сум озветься,
 І
думаєш, що скрипочка жива.

Такими словами презентували на 5-му Міжнародному фестивалі   української культури в Іспанії учасницю мистецької студії «7 сходинок» під керівництвом доцента кафедри культурології  Заслуженого артиста України Романа Рудого Кароліну Кузнюк, яка навчається на 2-му курсі факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Талановиту дівчину кафедра прийняла в свої обійми ще до того, як вона стала студенткою: старший брат Давид  був учасником чоловічого вокального ансамблю «Амеро» і запросив її на одну із мистецьких імпрез – з тих пір Кароліна постійна і незмінна учасниця творчих проектів, вечорів, заходів, у котрих бере участь або котрі проводить кафедра.  Вона – і перша скрипка «7 сходинок», і солістка жіночого вокального ансамблю «Октава». А от на фестивалі у Барселоні ще спробувала себе у якості моделі на показі українських вишиванок.

На фестиваль Кароліну  запросили організатори – Українська асоціація «Джерело» у Барселоні та ГО «Академія моделювання успіху». Цьогоріч він проходив у трьох містах – Салоу, Мальград- де- Мар та самій Барселоні. Саме там представляла наш університет і Україну наша студентка. «Учасників фестивалю зустріли голова міста Салоу, Генеральний консул України в Барселоні, голова української асоціації "Джерело", - згадує Кароліна. - Концертних виступів було немало ( а це і пісні, і танці, і інструментальна музика), але навіть коли ми робили репетиції, вони переростали у концерти, бо на них звідусіль сходилися слухачі і глядачі, дарували нам оплески і захоплені вигуки. Та й нам, учасникам, емоцій не бракувало, але розповісти про це важко, це треба відчути!»

Відкриттям фестивалю назвала Кароліну Кузнюк співзасновниця ГО «Академія моделювання успіху» Людмила Скитенко. «Це талановита і душевна дівчинка, її голос і скрипка справді чарівні», - наголосила у відгуках про учасників фестивалю  голова Української асоціації «Джерело» Ольга Дзюбан.

А ми вітаємо Кароліну та її наставника Романа Рудого  з успіхом на міжнародній арені і бажаємо творчого натхнення !

 

Завідувач кафедри культурології

Ірина Майданюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook