Студенти-журналісти на телеканалі NewsOne

30 вересня 2019 року
НУБіП України

Чи мріяли Ви колись потрапити на телебачення? Не просто взяти учать у зйомках, а побачити, як створюється телемагія за кадром, яку ми спостерігаємо на екранах наших телевізорів?

Майбутні журналісти – студенти НУБіП – мали нагоду зазирнути за куліси найбільшого інформаційного каналу України – NewsOne – і побачити весь процес на власні очі.

 

 

NewsOne – це інформаційний канал, програми якого виходять в прямому ефірі. Слоган каналу – "Це про тебе " несе в собі місію інформувати про те, що відбувається в країні через призму життя звичайного громадянина України. Новини надані глядачеві в простому і доступному форматі. Перший ефір на каналі NewsOne відбувся 10 листопада 2014 року.

 

Під час екскурсії майбутні журналісти поспілкувались з ведучими новин: Оленою Кирик, Вадимом Ярошенко, Іриною Журавською, зустрілися з відомими політологами, які готувались до ефіру: Кирилом Молчановим та Олексієм Якубіним, отримали безліч корисної інформації від PR-директора каналу Юлії Мицик.

 

      А на завершення журналістів чекав сюрприз – зустріч із генеральним продюсером телеканалу NewsOne Василем Головановим, який запросив майбутніх колег-журналістів на Національну кіностудію імені Олександра Довженка взяти участь у ток-шоу "Український формат".
 

 

Олександра Гук,
студентка І курсу спеціальності «Журналістика»
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook