ВІДКРИТЕ ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ПРОФЕСОРА РОГАЧ С.М.

27 вересня 2019 року

 У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на економічному факультеті, 25 вересня 2019 р. на 2 парі в аудиторії 511 навчального корпусу 10 відбулося відкрите лекційне заняття професора кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Рогач Світлани Михайлівна з дисципліни «Економіка підприємства» на тему «Фінансово-економічні результати діяльності підприємств» для студентів 3 курсу спеціальності «Економіка».

Студенти уважно прослухали інформацію, що стосувалася характеристики фінансово-економічних результатів діяльності підприємств, зокрема прибутку та доходів підприємства, показників рентабельності. Лектор також акцентувала увагу на механізмі розподілу прибутку підприємства та методах планування прибутку підприємства.

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії, логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.

Доцент Тетяна Мірзоєва

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook