Міжнародний день туризму в НУБіП України

27 вересня 2019 року

 

 

     27 вересня кожного року 2019 року відзначається Всесвітній день туризму з метою інформувати громадськість про соціальну, культурну, політичну та економічну цінність туризму, а також внесок туристичного сектора в досягнення цілей сталого розвитку.

     У 2019 році за рекомендацією Всесвітньої туристичної організації (ЮНВТО) гаслом свята стало «Туризм та робочі місця: краще майбутнє для всіх», що підкреслює увагу фахівців до освіти, кваліфікації та сучасних знань та навичок. 
     Кафедра аграрного консалтингу і туризму НУБіП України разом з студентами спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» яскраво відсвяткували Міжнародний день туризму.

     Програма святкування була досить насиченою і розпочалася з привітання проректора НУБіП України Сергія Кваші, який поділився з студентами власними спогадами та враженнями про свій туристичний досвід.

     Заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України Тереза Микицей та завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму Дарія Басюк тепло привітали студентів з професійним святом та побажали знайти свій власний шлях в туристичній індустрії майбутнього.

     Гість свята менеджер однієї з найвідоміших українських туристичних компаній «Гамалія» Надія Гутовська розповіла присутнім про свій шлях в туризмі: від студента – до менеджера компанії.

     Фахове свято розкрило творчий потенціал студентів 1, 2 та 3 курсів, які креативно представили візитки своїх груп.
     Яскравою була розважальна програма для студентів «Освіжи момент» від спонсорів свята, компанії «Тік-Так».

 

Вітаємо з днем туризму
І бажаємо процвітати
З цікавістю та оптимізмом
Кожен новий день зустрічати!

     Вітаємо всіх студентів і викладачів з Міжнародним Днем Туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок.

Дарія Басюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook