Розширяємо професійний світогляд

23 вересня 2019 року
 
Новий навчальний рік тільки-но входить у свої права, а студенти-міжнародники вже працюють на повну!
 
Серед різноманітних напрямів, форм й методів підготовки фахівців-міжнародників, що практикуються кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук, з метою підвищення якості й змісту навчання, останніми роками якнайпозитивніше зарекомендували себе виступи перед студентами відомих дипломатів, державних та громадських діячів України з лекціями на актуальні теми світової політики, міжнародних відносин сьогодення, ролі й місця у них нашої держави. 
 
 
Не перший раз перед майбутніми фахівцями виступає міністр закордонних справ України (2007-2009 рр.) Володимир Огризко.
 
Ось й минулої п’ятниці на запрошення декана гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, професора Шинкарука В. Д. та кафедри міжнародних відносин і суспільних наук він виступив перед бакалаврами-міжнародниками та всіма, хто цікавиться названими проблемами, з лекцією «Міжнародна суб’єктність України: час визначатись».
 
 
Вщент заповнена 228 аудиторія 3 корпусу не змогла вмістити всіх бажаючих послухати відомого вітчизняного дипломата й громадського діяча, обговорити проблеми суб’єктності України у міжнародних відносинах, шляхи та умови євроатлантичної інтеграції та багато чого іншого.
 
Після виступу майбутні міжнародники мали можливість в інтерактивному форматі заглибитись у теми, що їх було піднято лектором. 
 
«На мою думку, ‒ ділиться студентка другого курсу Солодка Катерина, ‒ цей захід, який вже став гарною дружньою науковою традицією, допомагає відчути себе наближеним до нагальних проблем, мотивує цікавитися поточними подіями і взагалі бути активним відповідальним громадянином».
 
 
 
Міністр, в свою чергу з приємністю відзначив, наскільки свідомі, фахові, актуальні й важливі питання ставили, зокрема, першокурсники, які тільки розпочинають свій шлях до оволодіння професією.
 
 
Лекцію прочитано, прослухано, обговорено, проаналізовано, закарбовано й відбито у знаннях, а попереду ще чимало цікавого та необхідного задля оволодіння професією дипломатичного служіння своїй країні. 
 
 
 
 
Сергій Асатуров, 
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук,
Катерина Солодка, 
студентка групи МВ-18001б 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook