Захист виробничої технологічної практики студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія»

10 вересня 2019 року
       З 1 по 27 липня 2019 року у студентів ІІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» проходила виробнича технологічна практика, яка є складовою практичної підготовки молодших спеціалістів. Метою цієї практики є розширення, поглиблення та закріплення знань, які студенти отримують під час вивчення циклу спеціальних дисциплін та формування вмінь практичного застосування цих знань в умовах виробництва.

        11 вересня 2019 року комісія у складі викладачів Калініченко А.О., Орел О.В. таПотопальської Н.В. підвела підсумки виробничої технологічної практики студентів групи КН-161. Базами практики були підприємства та організації міста та області.

       Під час практики студенти мали можливість ознайомитись із практичною роботою монтажера, налагоджувача та адміністратора комп’ютерних мереж, поглибити і розширити теоретичні знання із спеціальних дисциплін, застосовувати їх у вирішенні конкретних завдань з обслуговування комп’ютерної техніки.

       Результати проходження практики студенти представили у формі звіту, доповіді та презентації. Під час захисту звітів студенти ділились враженнями, своїми думками про рівень комп’ютеризації робочих місць, розповідали  про труднощі, з якими стикнулись та способи їх подолання.

       Практика стала фундаментом для формування готовності майбутніх фахівців з комп’ютерної інженерії до здійснення професійної діяльності.
 
Анна Калініченко, голова циклової комісії з комп’ютерної інженерії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook