ПОДИХ КИТАЮ

12 вересня 2019 року
м.Київ

 Однією із перших тем у вивченні дисципліни «етнокультурологія» є «Розмаїття світових культур». Доброю нагодою для студентства познайомитися з культурою Китаю стала виставка світлин Георгія Саприкіна «Подих Китаю», яка відбувається до 20 вересня у відділі мистецтв Державної бібліотеки України для юнацтва. З великим інтересом оглянули експозицію і студенти І курсу агробіологічного факультету (спеціальність "Садівництво і виноградарство") 12 вересня 2019 року.


Оскільки на світлинах можна побачити і стародавні архітектурні споруди, і пам’ятки природи, і сучасну архітектуру, то студентам було дуже цікаво знаходити традиційні елементи китайської етнокультури у новітніх будівлях, а також побачити зв’язок з природним оточенням.
Крім того, студенти-першокурсники мали змогу дізнатися більше як про виставку, так і саму бібліотеку від співробітниць Тетяни Чаплигіної та Ніни Дідківської. Їхня цікава розповідь – людей, закоханих у свою справу-, нікого не залишила байдужим.

  

 
Свої враження від виставки і подяку автору та організаторам студенти записали у книзі відгуків. Усім дуже сподобалося таке неординарне заняття!
 
 
                                                         Доц.каф.культурології Ярина Пузиренко
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook