Викладачі кафедри лісівництва НУБіП України на Міжнародній виставці LISDEREVMASH 2019

25 вересня 2019 року
Міжнародний виставковий центр, м. Київ

         24-27 вересня у Міжнародному виставковому центрі міста Києва проходить 18-та Міжнародна виставка машин, обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2019. Це практично єдина в Україні виставка, яка охоплює в своїй тематиці сектор спецтехніки для лісової галузі.

        Таку подію не могли пропустити і співробітники кафедри лісівництва Андрій Виговський, Максим Білоус та Іван Матейко, які були вражені масштабами виставки та кількістю представлених компаній (більше 130) із 16 країн світу. Більшість із них беруть участь багато років: «ЛЕСНАЯ ТЕХНИКА», SHTIL, METABO та інші. Але є і новачки. Наприклад, шведська компанія FIREFLY, яка бере вперше участь на виставці, представила свої високотехнологічні системи для захисту від пожеж і пилових вибухів для деревообробних, плитних виробництв, заводів із випуску біопалива.

          Загалом на виставці було представлено 220 брендів сучасного обладнання, спецтехніки, інструментів і матеріалів для лісової, деревообробної та меблевої галузей.

       Також під час відвідування виставки не обійшлося і без приємної зустрічі з колегами та студентами з Лубенського лісотехнічного коледжу, з якими ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, зокрема і кафедра лісівництва, співпрацює уже багато років.

      Відвідавши цю виставку, стає зрозуміло, що час не стоїть на місці, а нові технології та ідеї були і будуть визначальною складовою майбутнього прогресу, як у лісовому господарстві, так і в інших галузях.

Доцент кафедри лісівництва
Андрій Виговський
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook