Профорієнтація 2019

20 вересня 2019, 14:00

       Правильний вибір професії – одна із складових успіху сучасної людини.

 

 

       Щоб допомогти майбутнім випускникам школи у повній мірі реалізувати свої можливості і здібності, необхідно зорієнтувати їх у виборі професії.

 

 

       Викладачі кафедри фінансів з вересня розпочали профорієнтаційну роботу у шкільних навчальних закладах міста Києва. З цією метою, 20 вересня 2019 року, доцент кафедри фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України, Біляк Юлія Вікторівна відвідала учнів 9-их, 10-ого та 11-ого класів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №108 та середньої загальноосвітньої школи I – III ступенів №186.

 

 

       Юлія Вікторівна ознайомила учнів з спеціальностями економічного факультету, досягненнями кафедри фінансів та наголосила на важливості професії фінансиста в сучасному економічному просторі. Розповідь викликала великий інтерес та жваву дискусію серед учнів з приводу підготовки до вступу, можливості отримання подвійних дипломів, навчання в англомовних групах та майбутнього працевлаштування.

 

 

 

       Підсумком проведеної профорієнтаційної роботи Біляк Юлії Вікторівни став підписаний з директором середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №108 міста Києва Колесниковою Світланою Миколаївною та Національним університетом біоресурсів і природокористування України договір про співпрацю.

 

 

       Дуже важливо правильно визначити професійну сферу, де наші діти зможуть досягти максимальних результатів!

 

 

Юлія Біляк, доцент кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook