Вдалий старт у 63-ій спартакіаді студентів НУБіП України 2019/2020 н.р.: команда МТФ з футболу розпочала змагання з розгромної перемоги команди ННІ ЕАЕ

19 вересня 2019 року
Стадіон НУБіП України

19 вересня 2019 року розпочалася 63-тя Спартакіада студентів НУБіП України 2019/2020 навчального року, старт якої присвячено Міжнародному дню студентського спорту (детальніше про урочисте відкриття спартакіади можна прочитати тут).

В цьому сезоні прийнято рішення, що спартакіада студентів буде проводитись з 12 видів спорту. І першим видом, в якому будуть змагатися студенти факультетів (ННІ), згідно розкладу є футбол. За жеребом наша команда потрапила в групу А (всі команди розбиті на 4 групи по 4 команди у кожній), в якій також гратимуть команди ННІ лісового і садово-паркового господарства, ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження і економічного факультету. Варто відмітити, що в груповому раунді команди гратимуть за схемою 7+1 (поперек футбольного поля). А 8 найкращих команд (по дві з кожної групи) продовжать боротьбу за кубок ректора вже на великому полі в форматі 10+1 за олімпійською системою.

У першому турі механіки грали з електриками, відбулося своєрідне інженерно-технічне дербі. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь механіків, які домінували на полі і могли ще два рази вразити ворота, та при виходах один в один з воротарем нашим хлопцям трішки забракло влучності.

 

Друий тайм ще більше розкрив кращу підготовленість механіків. Електрики за всю гру мали лише два реальні шанси вразити ворота, проте нашу команду врятувала в першому випадку стійка, а вдругому - перекладина. Ми ж забили ще два голи, хоча і в другому таймі шансів забити було ще більше, ніж в першому. Таким чином, кінцевий результат матчу 3:0 на користь команди механіко-технологічного факультету.

 

Вітаємо команду і бажаємо подальших успіхів у турнірі!

 

Нагадаємо, що вже в середу 25 вересня 2019 року о 15:00 год. в другому турі команда МТФ гратиме з фаворитами групи А командою ННІ ЛіСПГ!

Сподіваємось, що вболівальники, в т.ч. й з числа НПП, підтримають нашу команду! Ласкаво просимо на стадіон!

Заступник декана механіко-технологічного факультету з фізкультурно-масової роботи Олексій Бешун


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook