Користь відпочинку на природі

7 вересня 2019 року

Рано чи пізно усім набридають закриті приміщення, вулиці з шумом і пилом, нескінченні турботи – всі ці фактори морально і фізично виснажують наш організм. На думку психологів, найкращими ліками від міської суєти завжди була зміна обстановки. Відпочинок на природі в цьому випадку – відмінний спосіб по-справжньому звільнитися від побутових справ і відчути себе повним сил.


Студенти другого курсу другої групи факультету землевпорядкування дуже люблять збиратися разом і йти відпочивати в усім знайомий Голосіївський парк, де можна отримати естетичну насолоду від мальовничої природи, подихати повітрям, насиченим киснем…


- Такі мандрівки абстрагують від міської суєти, я б сказала, що це моральний відпочинок для кожного з нас, - каже староста групи Катерина Кондратенко.


І це правда: про користь перебування на природі і поліпшення за цей рахунок особистого стану й емоційного спокою індивіда, кажуть й американські психіатри. Також, за словами терапевтів, користь психіці приносять все зелені місцевості або зелені місця з водою.
Що ж, студентам НУБіП взагалі з цим пощастило - Голосіївський парк різноманітний у кожну пору року.


- Мені подобається збиратися разом тому, що це шанс поспілкуватися не тільки в гуртожитку та на парах. Такий відпочинок нас зближує. Під кінець вечора ми вже разом плануємо, коли зберемося наступного разу, – ділиться враженнями Олександр Заєць.


Відновити сили, набути душевної і фізичної рівноваги можна лише на природі. І не обов'язково витрачати на це великі гроші, досить витратити пару годин і ви поринете в чудовий світ природи, де відпочинете не тільки душею, а й тілом.


Смачна їжа та напої, ковдри, гітара, а може просто гарна музика та хороша компанія – і ви заряджені гарним настроєм на цілий тиждень. Тож, поки ще суттєво не похолодало, негайно беріть друзів або сім'ю під руки і тягніть на природу, - не пожалкуєте!

 

Анастасія Матейченко,
студентка 2 курсу факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook