Духницький В.Б. провів заняття для керівників і спеціалістів Держпродспоживслужби та і Міністерства оборони України

19 вересня 2019, 15:11

В рамках підвищення кваліфікації «Керівників і спеціалістів Держпродспоживслужби» та «Керівників та фахівців Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Міністерства оборони України» завідувач кафедри фармакології та токсикології, д.вет.н, професор Духницький В.Б. провів заняття на тему «Мікотоксикози тварин».

Були розглянуті основні питання:

  • Мікотоксикологія. Розповсюдження грибів-продуцентів мікотоксинів. Класифікація мікотоксикозів Токсикодинаміка та біологічна дія мікотоксинів на організм тварини. Віддалені ефекти від дії мікотоксинів.

  •  Гриби-продуценти мікотоксинів. Ідентифікація токсичних грибів. Санітарно-мікологічна оцінка кормів. Визначення токсичності.

Проводячи заняття Володимир Богданович не залишив без уваги профорієнтаційну роботу. Слухачам було надано детальну інформацію про спеціальності, які можна отримати в НУБіП України, про перспективи навчання, працевлаштування випускників та можливості міжнародного стажування студентів.

Особливо було приділено увагу про навчання в магістратурі та аспірантурі. Отримана інформація не залишилась без уваги і мала активне обговорення.

Григорій Бойко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook