Студентам ОС Магістр І року навчання провели заняття з дисципліни «Спеціальна пропедевтика, терапія і профілактика внутрішніх хвороб тварин"

17 вересня 2019, 14:42

Студентам ОС Магістр І року навчання провели заняття з дисципліни «Спеціальна пропедевтика, терапія і профілактика внутрішніх хвороб тварин". Заняття проходило під керівництвом доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Голопури С.І., на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».


Студенти мали змогу безпосередньо отримати навички відбору крові у лабораторних тварин, що є частиною експериментальних досліджень, які проводяться на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс». Відбір крові у лабораторних тварин проводили доцент кафедри терапії і клінічної діагностики С.І. Голопура та аспірантка кафедри терапії і клінічної діагностики, лікар клініки дрібних тварин М.М. Кощавка, яка разом із доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Т.В. Немовою, здійснювала морфологічне та біохімічне дослідження відібраної крові.


Окрім цього, студенти мали змогу детально познайомитись із методом сучасної ультразвукової діагностики органів черевної порожнини у дрібних домашніх тварин. Майстер-клас для студентів провела головний лікар клініки дрібних тварин ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» Іванченко Н.Ю.

Доцент Немова Т.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook