Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету

17 вересня 2019, 14:05

16 вересня відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини.
Члени комісії під головуванням професора В.К. Костюка обговорили та схвалили проект «Загальні вимоги до додаткової навчально-методичної літератури з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина», який було рекомендовано до затвердження Вченою радою факультету ветеринарної медицини.

 
Навчально-методичною комісією рекомендовано до розгляду та затвердження на Вченій раді факультету низку навчально-методичних розробок (методичні вказівки, робочі зошити, конспекти лекцій), підготовлених співробітниками кафедр ветеринарно-санітарної експертизи, акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, а також біохімії і фізіології тварин ім. М.Ф. Гулого. Деякі матеріали було повернуто на доопрацювання згідно із зауваженнями НМК.

 
Обговорювалися проекти «Положення про навчально-науково-виробничу клініку ветеринарної медицини закладу вищої освіти» та «Положення про конкурс клінік ветеринарної медицини закладів вищої освіти», визначено напрямки роботи над ними.
Наприкінці засідання було проаналізовано інформацію члена комісії, професора М.І. Цвіліховського про вимоги та етапи акредитації освітніх програм, діяльність комісії ГЕР, де особливу увагу акцентовано на якості навчального процесу на факультеті.

В.К. Костюк, І.М. Деркач

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook