ВІД ПРОГОЛОШЕННЯ СУВЕРЕНІТЕТУ ДО НОВОЇ УКРАЇНИ НУБіП УКРАЇНИ: ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ

9 вересня 2019, 17:51

Розпочався черговий, 122-й навчальний рік у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Минули традиційні урочистості, і студенти поринули у навчальний процес. Серед них, як й щороку, бакалаври-першокурсники. Саме для них кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук вже багато років проводяться спеціальні заняття з історії, традицій й сучасності рідної Альма-матір. Останні майже 30 років такі заняття проводяться кафедрою у контексті діяльності вищу за часи нової, суверенної України.

 
Для студентів спеціальності «Транспортні технології» механіко-технологічного факультету НУБіП України лекцію прочитав кандидат історичних наук, доцент С. Асатуров, який, зокрема, наголосив на надзвичайній важливості таких занять, що вони ще раз дають можливість звернути особливу увагу студентів-початківців, попри їх безумовно свідомий вибір місця навчання і чималої кількості інформації про університет, на витоках, етапах становлення славної історії та сучасності вищу з одного боку, а з іншого – дає їм змогу краще відчути себе частиною студентської спільноти. 
 
 
Лекцію починаємо від рідного порога нашої «малої» Альма-матір – Механіко-технологічного факультету НУБіП України;
 
Заняття проводить доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук С. Асатуров;
 
На алеї Слави ухиляємось пам'яті видатних вчених і організаторів науки, що їх життя й діяльність нероздільно були пов'язані із становленням Університету;
 
В Музеї історії НУБіП уважно слухаємо блискуче проведену екскурсію завідувачки Музею, кандидата історичних наук М. Поливач;
 
 
 
Розписуємось у книзі відвідувачів Музею, не оминаємо нагоди сфотографуватись на згадку; 
 
Біля входу до славнозвісного ботанічного саду університету;
 
Віддаємо нашу безмежну шану студентам і викладачам університету, що вони віддали власні життя за нашу можливість жити, вчитись й працювати у вільній, щасливій країні.
 
 
Сергій Асатуров, 
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook