Вітаємо з Днем народження старшого викладача Віталія Васильовича Журенка!

14 вересня 2019 року

14 вересня 2019 свій День народження відзначає старший викладач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого,
кандидат ветеринарних наук
Віталій Васильвич Журенко



Шановний Віталію Васильовичу!

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого висловлює Вам свою безмежну повагу та вдячність за Ваш професіоналізм і нелегкий труд, позитивний настрій, товариськість і ласкаву усмішку, істинно чоловічі якості та вітає з Вашим Днем народження!

На нашій кафедрі Ви працюєте порівняно недавно. Але за цей час Ви встигли завоювати глибоку повагу всього колективу та студентства за Ваш професіоналізм, порядність, чуйність на посаді старшого викладача. Ви берете активну участь у підготовці та проведенні науково-практичних та міжнародних конференцій. Надзвичайно важливо, що Ви є автором понад 20 наукових та науково-методичних праць і продовжуєте Ваші наукові дослідження. Ви докладаєте багато зусиль для навчання студентської молоді. Дозвольте висловити Вам велику подяку за організацію та проведення ремонтів у приміщеннях нашої кафедри, що дало можливість ще ефективніше працювати та навчати студентів.
Ми знаємо Вас як організатора побуту співробітників усього нашого університету. На цих теренах Ваша діяльність позитивно оцінена впродовж багатьох років. 
Працюючи з Вами пліч-о-пліч, ми всім колективом можемо з упевненістю сказати, що немає на світі більш впевненої і в той же час більш щирої та доброї людини. Ви — відмінний фахівець, якому по плечу будь-які завдання. Ви — чудовий співрозмовник, так як маєте пізнання у багатьох галузях. Ви — прекрасний друг, так як можете підтримати в скрутну хвилину.

Шановний Віталію Васильовичу! Вітаючи Вас сьогодні з днем народження, ми бажаємо Вам кар’єрного зростання і безмежних можливостей, надалі залишатися еталоном зібраності і мужності, взірцем для наслідування. Нехай всі Ваші мрії збуваються, а Ваш оптимізм насправді виявиться реалізмом. Зичимо, щоб Ваші життєві сходи мали надійні поручні здоров’я, а кожна сходинка була вкрита червоною доріжкою слави, добробуту й любові в родині.

Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле і гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта

 

За дорученням колективу кафедри завідувач,
професор Віктор Томчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook