Вітаємо з Днем народження старшого лаборанта Людмилу Петрівну Степаненко!

11 вересня 2019 року

11 вересня 2019 свій День народження відзначає старший лаборант кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Людмила Петрівна Степаненко


Шановна Людмило Петрівно!

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого висловлює Вам свою щиру повагу, безмежну вдячність за Ваш нелегкий труд і вітає з Вашим Днем народження.
Ви пройшли значний життєвий і трудовий шлях. Після закінчення у 1967 році середньої школи № 85 навчалися в Українській сільськогосподарській академії, яку закінчили у 1972 році і отримали фах лікаря ветеринарної медицини. З 1972 по 1974 рік працювали на посаді головного лікаря ветеринарної медицини в колгоспі «Глибоке» Бориспільського району Київської області. З 1974 по 1976 рік трудилися керівником відділу у військовій частині Київського військового округу.
Але більша частина Вашого насиченого подіями життя пов’язана з нашим університетом: зокрема з 1978 по 2002 роки – на посаді старшого лаборанта кафедри патологічної анатомії і ветеринарно-санітарної експертизи. З 2002 року – Ви один з організаторів навчального і наукового процесу на нашій кафедрі. Завдяки Вашій порядності, спеціальним знанням, чесності, душевній доброті, відданості своїй справі Ви заслужили глибоку повагу серед співробітників і студентів. Надзвичайно важливо, що Ви є автором десятка навчально-методичних праць, були секретарем Державної екзаменаційної комісії, захистили магістерську роботу. За роботу у нашому університеті Ви нагороджені багатьма грамотами та подяками.
Шановна Людмило Петрівно! В день Вашого свята бажаємо Вам і, принагідно, Вашій родині міцного здоров'я, сил і енергії для нових звершень, удачі в усіх Ваших справах і виконання всіх найпотаємніших бажань! Нехай життя буде сповнене лише добром. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Ваші очі повсякчас палають яскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.
 

Хай Вас зігріває людська теплота
За все, що зробили за свої літа.
Хай сонце сяє і серце співає,
Хай смуток дороги до хати не знає.
Хай благодатним буде Ваш вік.
Ми від щирого серця бажаєм –
Щастя, здоров’я і многая літ!

 

 

Від імені колективу кафедри
завідувач, професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook