Студенти магістранти на головній події харчової галузі України

10 вересня 2019 року
Київ

 Студенти ОС "Магістр", що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" мають нагоду отримати нові знання та познайомитися із сучасними тенденціями харчової промисловості на заходах щорічного Форуму харчових технологій, який об’єднує під своїм дахом кілька спеціалізованих виставок:

– 28-а міжнародну виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH;
– 20-а міжнародну виставку індустрії упаковки – UPAKOVKA;
– спеціалізовану виставка кондитерської промисловості SWEETS UKRAINE;
– спеціалізовану виставка хлібопекарної промисловості BAKERY UKRAINE

Нині харчова і переробна промисловість є лідером серед галузей реального сектору економіки України за обсягами реалізованої промислової продукції. Завдяки плідній співпраці з галузевою наукою тут вдалося досягти не лише постійного зростання обсягів виробництва, а і якісного поліпшення усього спектру готової продукції. Враховуючи високий міжнародний авторитет і значення для української економіки, виставки INPRODMASH & UPAKOVKA включені до Переліку виставково-ярмаркових заходів, що проводяться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Ділова програма Форуму включає галузеві конференції для фахівців молочної, хлібопекарної та кондитерської продукції, а також Семінар-практикум «НАССР своїми руками: інновації, виклики, рішення».

Як відзначила в своєму зверненні до учасників та відвідувачів Форуму в.о. Міністра агрополітики з євроінтеграційних питань Ольга Трофімцева: «Безсумнівною перевагою цього об’єднаного виставкового проекту є те, що на ньому представлено повний цикл технологічних процесів – від первинної обробки сільськогосподарської сировини до випуску готової упакованої продукції. Активна участь у цих виставках відомих світових компаній сприятиме формуванню ринку сучасного обладнання, технологій та упаковки для харчової промисловості, покращенню інвестиційної та інноваційної діяльності підприємств, як основи конкурентоспроможності цієї галузі, та подальшій інтеграції агропродовольчого сектора України у світовий ринок».

Для забезпечення конкурентоздатності на сучасному світовому ринку продовольства вітчизняні підприємства харчової та переробної промисловості у найкоротші строки мають перейти на інноваційну модель розвитку, що передбачає: перехід від екстенсивної моделі використання сільськогосподарської сировини до впровадження технологій, що забезпечують глибоку і комплексну переробку сировини з максимальними виходами і мінімальними втратами; створення принципово нових технологій і виробництв збалансованих фізіологічно повноцінних продуктів, продуктів оздоровчого та лікувального призначення; впровадження ресурсозберігаючих технологій; використання тари і упаковки, що максимально зберігають поживні властивості готових харчових продуктів, та в подальшому підлягають утилізації та знищенню без негативного впливу на навколишнє природнє середовище; екологізація підприємств, що передбачає зменшення викидів та відходів.

Учасники виставок пропонують сучасне обладнання та інструмент, кращі технології, інноваційні матеріали для всіх галузей харчової та переробної промисловості: м’ясної, молочної, кондитерської, хлібопекарної, бакалійної, переробки овочів, фруктів та ягід та інших. В експозиції UPAKOVKA будуть представлені сучасні пакувальні технології та обладнання, як для великих, так і для невеликих виробництв, а також лінії для підприємств торгівлі і громадського харчування.

Тут створено унікальну можливість для спілкування провідних спеціалістів з різних країн світу, пошуку нових партнерів та встановлення активних ділових контактів з метою трансферу інновацій та презентації нових товарів та торгових марок.

Серед експонентів INPRODMASH & UPAKOVKA’2019 визнані лідери галузі та новачки – підприємства з України, Нідерландів, Польщі, Туреччини, Німеччини, Італії, Франції та інших країн.

 Щороку Форум відвідує більше 6 000 фахівців різних галузей харчової промисловості: це керівники та технологи великих підприємств, власники малих родинних фірм, які виробляють харчову продукцію, представники агросектору, підприємств громадського харчування та торгівлі.

Виставки – це дієвий спосіб для просування продукції, пошуку клієнтів та зустрічі з партнерами, отримання найсвіжішої інформації і поповнення досвіду і знань.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook