Заслухали звіти по практиці магістрів другого року навчання спеціальності "Прикладна економіка"

6 вересня 2019 року
НУБіП України

 6 вересня на кафедрі глобальної економіки заслухали звіти по практиці магістрів другого року навчання спеціальності "Прикладна економіка". Під час проходження практики, яка у відповідності до наказу по університету №908 «С» від 21.05. 2019 року тривала з 15 липня 2019 року по 28 серпня 2019 року студенти узагальнили та вдосконалили свої теоретичні знання, практичні уміння та компетентності, набули професійного досвіду та готовності до самостійної професійної роботи.


 Студенти надали всі необхідні підтверджувальні документи про хід практики у вигляді роздрукованих звітів та щоденників про проходження практики належним чином оформлених та завірених печатками та підписами керівників практики від виробництва в установах та організаціях, де студенти перебували під час практики, та описом ходу виконання практики.


 Високий рівень фахової підготовки продемонстрували всі студенти, які проходили практику, про що свідчать надані характеристики з місця проходження практики та відповіді студентів під час захисту звітів.


 Кафедра глобальної економіки бажає студентам, які успішно захистили звіти по практиці, подальших успіхів у навчанні. І головне – вчасно та якісно підготувати до захисту свої магістерські роботи!

 


Михальчишина Лариса, доцент кафедри глобальної економіки 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook