Приймаються статті до фахового журналу з економіки

9 вересня 2019, 14:10
НДІ економіки і менеджменту

 

Шановні колеги!

 

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова оголошує набір наукових статей до фахового наукового журналу «Вісник Одеського національного університету. Економіка» Том 24 Випуск 4 (77) 2019.

обкладинкаВидання входить до «Переліку наукових фахових видань, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» на підставі Наказу МОН України від 15 квітня 2014 року № 455.
Журнал включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus.

Для публікації статті необхідно відправити до редакції на електронну пошту [email protected] до 20 вересня наступні матеріали:
1) заповнити електронну довідку про автора;
2) статтю;
3) для осіб, які не мають наукового ступеня – відскановану рецензію;
4) авторський реферат статті англійською мовою (авторський реферат статті повинен містити: прізвище та ініціали автора; звання або посаду; місце роботи або навчання; назву статті; стислий зміст статті мінімальним обсягом 400 слів);
5) квитанцію про сплату вартості публікації наукової статті (після отримання підтвердження від редколегії про прийняття статті до друку).

Друковані примірники наукового журналу будуть направлені на поштові адреси, вказані в довідках про авторів, рекомендованим листом 22 листопада 2019 року.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, завантажте інформаційний буклет.

Інформаційний буклет_укр.pdf Информационный буклет_рус.pdf

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook