Конференція в Амстердамі з можливістю здачі екзамену В2

3 вересня 2019 року
м. Амстердам (Нідерланди)

 

Шановні колеги!


Запрошуємо Вас прийняти участь (очну, заочну) у ІІІ Міжнародній конференції «Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід»що відбудеться на базі Університету UvA (Universyty of Amsterdam) в м. Амстердам (Нідерланди) 12 - 14 листопада 2019 р. Конференція включена до офіційного переліку міжнародних конференцій з проблем вищої освіти і науки в системі МОН України на 2019 рік (поз. 532).
Досвід проведення конференції показав її актуальність та затребуваність серед широкого загалу освітян і науковців, яким конференція надає можливість ознайомитися з передовим європейським досвідом впровадження інноваційних технологій в науці та освіті, обмінятися думками та досвідом з колегами.
Як і в минулі роки, учасникам конференції (тільки за умови очної участі!) надається можливість скласти іспит з англійської мови для отримання сертифікату відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (рівень В2), що є достатньо важливим для подальшого кар’єрного зростання в умовах, що склалися.
Загальна тривалість програми з урахуванням часу на прибуття учасників до м. Амстердам та додаткових заходів конференції складає 6 днів (в разі переїзду автобусом) або 5 (переліт літаком).
Заявки на участь в конференції та матеріали направляти за адресою: e-mail: [email protected].

Іван Роговський
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook