Свято першокурсників

2 вересня 2019 року
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 30 вересня в ННІ енергетики та автоматики і енергозбереження відбулось урочисте свято з нагоди прийняття першокурсників до великої дружньої сім’ї студентів НУБіП України. Урочисту посвяту першокурсників у студенти розпочав директор інституту Козирський Володимир Вікторович, який передав вітання і найкращі побажання  від ректора університету Ніколаєнка Станіслава Миколайовича з нагоди Дня знань і побажав успіхів у навчанні, громадській діяльності, щоб роки навчання були яскравими і незабутніми.

До вітальних слів приєдналися і гості - колишні студенти ННІ ЕАЕ та відзначили, що інститут є лідером в Україні з підготовки фахівців за  відповідними спеціальностями і усі, хто хоче отримати якісні знання, стати справжнім професіоналом, вірно обрали заклад вищої освіти.

 

З привітальним словом до першокурсників звернулася і завідувач кафедри вищої та прикладної математики Батечко Ніна Григорівна, яка запевнила першокурсників, що опанування майбутньої професії – справа не з легких, але саме студентська пора стане для багатьох справжньою школою життя, де поряд будуть досвідченні викладачі та справжні друзі.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook