Віват Університет!

1 вересня 2019 року
НУБіП України

Позаду вступна кампанія, серпневі хвилювання, і ось студенти-журналісти – на порозі університету. Усі, студенти, їхні батьки та родичі, в очікуванні святкових урочистостей 30 і 31 серпня.

Університетський актовий зал 30 серпня 2019 р. не зміг вмістити усіх охочих, що прийшли на урочисту посвяту в першокурсники. Студенти, одягнені у яскраві вишиванки, утворили згуртовану родину гуманітаріїв. Ми, студенти-журналісти, усі щасливі, веселі, адже ми – студенти!
Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук по-батьківськи тепло, доброзичливо привітав студентів-першокурсників, подякував студентам за правильний вибір, подякував батькам за обдарованих, розумних дітей.

На святі прозвучало багато привітань, була надзвичайно дружня атмосфера. Університет та гуманітарно-педагогічний факультет сформували вдалу концепцію щодо бачення студентського життя. Це зрозуміли з перших урочистих слів декана. У такий особливий день ми познайомитися з деканом, його командою та кураторами. Студенти-першокурсники впевнені: усі в надійних руках і на правильному шляху, викладачі факультетських кафедр – професіонали своєї справи. Водночас відчувалася деяка напруженість і хвилювання. Це й не дивно, адже період адаптації тільки починається.

31 серпня відбулося свято День знань. Це було незабутнє театралізоване дійство. Найтепліші слова-вітання – від ректора Станіслава Ніколаєнка. Ми горді з того, що є в когорті 5,5 тисяч тих, хто поповнив студентські лави цьогоріч. Ректор передав студентам символічний ключ знань, який кожен з нас, студентів-журналістів, прийняв і особисто. Гостями свята були ректори з Польщі, Німеччини, що щиро вітали першокурсників із початком дорослого самостійного життя.

Стадіоном пройшлися колони факультетів на чолі із деканами, на сцені виступили найкращі артисти та заслужені творчі колективи НУБіП України, найкращі спортсмени показали свою спортивну вправність. Важливим для нас стало вручення символічних залікової книжки та студентського квитка студентам-першокурсникам. Їх вручили перший проректор Ігор Ібатуллін та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Для нас – це перше очне знайомство з проректорами. Нам, як новачкам, у цій величезній університетській родині було дуже цікаво на такому святі та відчути цю нереальну атмосферу!

Студенти-журналісти групи Журн 19001 впевнено взяли старт на найвищі показники в навчанні, на творчі та спортивні досягнення! Ми гордо будемо нести ім’я студента гуманітарно-педагогічного факультету та студента славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Вірте в нас! Стартуємо з гідністю!

Віталіна Канцеляренко,
студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook