Випускник Юрій Мацкевич із Київщини: гуманітарно-педагогічний факультет – мій вибір, мій успіх

27 серпня 2019, 13:38

— Розкажіть, будь ласка, про себе.
— Мене звати Юрій Мацкевич. Я закінчив Білоцерківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 17 Білоцерківської міської ради Київської області. Захоплююся вивченням психології та англійської мови, люблю подорожувати, займаюся спортом.

— Звідки Ви дізналися про НУБіП України?
— У цьому Університеті навчається моя сестра, яка надає тільки позитивні відгуки про навчання. Отже, я впевнений, що з вибором закладу вищої освіти не помилюся.

— Яку спеціальність Ви обрали та чим приваблює Вас ця професія?
— Раніше я захоплювався світом математичних чисел, тому планував вступати на математичні факультети. Але оскільки для вступу потрібно складати ЗНО з іноземної мови, я почав цікавитися також і гуманітарними дисциплінами. Мене зацікавила спеціальність на гуманітарно-педагогічному факультеті – «Психологія». Вибір цієї спеціальності продиктований практичним аспектом усвідомлення свого майбутнього. Недостатньо розбиратися просто в числах та літерах, надзвичайно цікаво зрозуміти психологію та поведінку людини. Також неймовірно хочеться зрозуміти людину не лише української національності, але й інших національностей, зрозуміти їх менталітети. Професія психолога – одна з найцікавіших спеціальностей сучасності. Ця професія затребувана у будь-яких організаціях. Сьогодні практично жодна установа не обходиться без допомоги такого фахівця.

— Чим цікавитеся крім навчання?
— Мені подобається вивчення психології людини як запрограмованої метаматичної біомоделі. Я часто спостерігаю за поведінкою людей, цікавлюся також значенням деяких жестів у певних життєвих ситуаціях. Люблю читати книги із сімейної психології про специфіку взаємовідносин між людьми.

— Що очікуєте від навчання в Університеті?
— Окрім вивчення навчальних дисциплін зі спеціальності я зможу додатково відвідувати курси іноземних мов, знання яких, в свою чергу, нададуть мені більше можливостей у реалізації мене як спеціаліста в сучасному насиченому конкуренцією ринку праці. Під час навчання я планую максимально використовувати всі можливості, що надає НУБіП України, зокрема проходити стажування за кордоном, отримати новітні знання від висококваліфікованих викладачів, набути сучасних практичних навичок та умінь зі спеціальності «Психологія».

— Бажаємо Вам досягнення поставленої мети та до зустрічі на факультеті!

Олександр Поліщук,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook