XVIII Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПОЖТЕХ — 2019»

8 жовтня 2019, 8:50

 

8 - 11 жовтня 2019 р.
Виставки працюють: 8,9,10 жовтня з 10.00 до 18.00. 11 жлвтня з 10.00 до 16.00
Міжнародний виставковий центр  (Київ, Броварський пр-т, 15,  1-й  павільйон)
Вхід вільний

Інформаційна підтримка 
сайт: 
www.iec-expo.com.ua
тел.: (044) 201-11-64 
e-mail: 
[email protected]

Організатор - ТОВ «Міжнародний виставковий центр.

Одне з основних завдань – гарантування високого відвідування, вирішується завдяки напрацьованому роками авторитету заходу та великій базі даних контактів, насиченій рекламній кампанії, а також програмі семінарів з особливо актуальних питань у сфері промислової безпеки та цивільного захисту. Програма заходів націлена на створення та підтримку інтересу цільової аудиторії відвідувачів та ЗМІ. Ми пропонуємо різноманітність подій: від видовищних (демонстраційні покази гасіння осередків загорянь, порятунок з висоти і т.д.) до інформаційно‑навчальних (семінари, конференції).
Експозиція виставки «Технології захисту/ПожТех» надає повний огляд ринку та можливість спілкування, обміну ідеями та думками в неформальній обстановці з експертами з усіх областей України. Саме тому для Вас, як для учасника, Виставка є ідеальним майданчиком для демонстрації переваг та можливостей продукц

Тематичні напрямки:
пожежна безпека будівель, споруд і територій, технічне оснащення рятувально‑пожежних служб, спеціальних транспортних засобів, техногенна та промислова безпека, засоби індивідуального та колективного захисту персоналу, охорона праці, ліквідація наслідків катастроф природного характеру.

Більше інформації

 

доц. М.Мотрич

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook