Фестиваль "Голосіївська весна"

24 квітня 2019 року

 

Фестиваль "Голосіївська весна"

       Вже який рік поспіль в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України проводиться конкурс, що об’єднує не лише групу, факультет, а всю університетську спільноту. Не даремно цього дійства чекають студенти, викладачі та гості нашого університету.
«Голосіївська весна» - це можливість, проявити себе на сцені, вдосконалити свої акторські вміння, зачарувати глядачів своїми пластичними рухами, заглибити слухачів у проникливі музичні канони, відкрити нові таланти.
Студенти 1 курсу 6 групи юридичного факультету Лавриненко Тетяна, Горошко Ганна, Коротич Юлія, Онучак Олександра , не залишилися осторонь проведення такого масштабного конкурсу в стінах нашого університету. Активно допомагали членам студентської організації юридичного факультету у постановці номерів, доклали максимум зусиль, аби глядачі отримали масу задоволення та позитиву.
Студенти отримали неоціненний досвід, виступаючи на одній сцені з викладачами та талановитими студентами нашого факультету. Чудово, що окрім навчання, університет дає змогу розвиватися й творчо. 
sites/default/files/u305/golosiyivska_vesna_foto_2.doc 

 

Олена Артеменко


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook