Випускники відділення програмування обирають НУБіП для продовження навчання

10 липня 2019 року

   10 липня 2019 року стартував прийом документів на бакалаврат у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Охочих подати заяви у перший день виявилося багато. Серед них випускники коледжів та технікумів.

   Наш заклад теж має випускників, які прагнуть навчатися в одному з кращих ЗВО України. Зокрема, молодші спеціалісти з інженерії програмного забезпечення цікавляться спеціальностями факультету інформаційних технологій.

   - Хочу спробувати свої сили у базовому навчальному закладі, а також у програмуванні, оскільки у столиці більші перспективи, - розповів Андрій Довгорукий, випускник 41-ІП групи.

   - А я, на відміну від однокласників, не обмежусь одним дипломом молодшого спеціаліста. Для успішної побудови кар'єри мені необхідна вищого рівня освіта у галузі, яка є третьою в Україні з наповнення бюджету.

   Загалом сім абітурієнтів на чолі з завідувачем відділення програмування Іриною Якимчук подали заяви у приймальну комісію НУБіП. Приємно, що спілкувалася з рівненськими студентами випускниця-фінансистка коледжу Корольчук Валентина. Вона на даний момент є викладачем кафедри інформаційних та дистанційних технологій НУБіП України.

Ірина Якимчук 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook